יום רביעי, 15 במרץ 2023

חברת "אחוה" משיקה את סדרת ממרחי הטחינה המתוקים המצליחה בעיצוב חדש

 

מתיחת פנים לסדרת הממרחים המצליחה

חברת "אחוה" משיקה את סדרת ממרחי הטחינה המתוקים בעיצוב חדש

ממרח טחינה עם שוקולד, ממרח טחינה עם סילאן וממרח טחינה בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר, מבוססי טחינה גולמית העשירה בערכים של סידן, ברזל וסיבים תזונתיים • לסדרה מצטרף ממרח חלוה של אחוה המכיל 100% חלוה והם משווקים באריזות נוחות מעוצבות של 400 גרם

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה את סדרת הממרחים המתוקים שלה, מבוססי טחינה גולמית, בעיצוב חדש. הסדרה כוללת ממרח טחינה עם שוקולד, ממרח טחינה עם סילאן, ממרח טחינה בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר, אליהם מצטרף גם ממרח חלוה. 

הממרחים משווקים בצנצנות נוחות במשקל 400 גרם, בכשרות מהדרין, והם נהדרים לשימוש כממרח מתוק וכן לאפייה של עוגות ועוגיות. ממרחי הטחינה משמשים כמקור טוב לסיבים, סידן, ברזל, הם אינם מכילים שמן דקל וחומרים מהחי ומתאימים לטבעונים.

סדרת ממרחי הטחינה של אחוה נחשבים לממרחים פופולאריים וזוכים להצלחה. כל הממרחים מכילים לפחות 44% טחינה גולמית (חלקם 65% ומשומשום מלא) והם בעלי ערכים תזונתיים גבוהים ביחס לממרחי שוקולד. לדברי יעל דרור, דיאטנית קלינית וספורט M.Sc, לא פעם, ממרחי השוקולד מכילים כמות מאד גבוהה של סוכר, שומן ומרכיבי מזון לא איכותיים היוצרים מוצר מזון בעל ערכים תזונתיים נמוכים. 

חברת "אחוה" פיתחה ממרח טחינה מלא עם שילוב שוקולד ללא תוספת סוכר! מדובר בפיתוח המבסס את היתרונות של הקקאו על הערכים התזונתיים הגבוהים של הטחינה המלאה ללא תוספת סוכר. הממרח מכיל 51% טחינה משומשום מלא, דבר התורם לערכים הגבוהים של הסידן (460 מ"ג ב-100 גרם), לכמות גבוהה של סיבים תזונתיים (10 גרם ל-100 גרם) והוא דל מאד בנתרן (41 מ"ג ל-100 גרם) בנוסף לכך, הממרח איננו מכיל שומן טרנס וצבעי מאכל. מדובר במוצר המאפשר לציבור הרחב ליהנות מממרח שוקולד ללא תוספת סוכר ועם ערכים תזונתיים גבוהים, הדומים לערכי ממרחי הטחינה.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 – 14 ₪ לאריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

מוצר חדש בסדרת נקניקיות הפרמיום של חברת"מעדני יחיעם" משיקה נקניקיות גורמה חדשות: נקניקיות בראטוורסט

 

נקניקיות בראטוורסט בקר פרמיום בסגנון בווארי העוברות תהליכי תיבול הכוללים תערובות עשבי תיבול ותבלינים ייחודיות המעניקים להם טעם ומרקם מיוחדים 

נקניקיות הגורמה החדשות מצטרפות לסדרת נקניקיות הפרמיום של מעדני יחיעם, מיועדות לצלייה במחבת או על האש, ללא גלוטן ומכילות 14% חלבון

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה נקניקיות פרמיום חדשות, נקניקיות בראטוורסט – נקניקיות לצלייה בסגנון בווארי

הנקניקיות מכילות תערובת בשרים מובחרת מבשר עוף, הודו ובקר והן עוברות תהליכי תיבול הכוללים תערובות עשבי תיבול ותבלינים ייחודיות המעניקים להם טעם ומרקם מיוחדים. נקניקיות בראטוורסט מיועדות לצלייה במחבת או על האש, מכילות 14% חלבון, ללא גלוטן, והן מצטרפות לסדרת נקניקיות הפרמיום המובילה של מעדני יחיעם.



סדרת נקניקיות הפרמיום של "מעדני יחיעם" כוללת :

נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי, 

נקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה,

 ונקניקיות בסגנון אמריקאי, 100% בקר פרמיום על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני יחיעם בארה"ב, A&H

כל הנקניקיות עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, בקוטר רחב במרקם בשרי ובטעם משובח, ללא גלוטן ובעלות רמת חלבון גבוהה (כ-14-16%). 

הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, כ-4 יחידות נקניקיות גדולות באריזה והן חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", "אנו שמחים להרחיב את סדרת נקניקיות הפרמיום שלנו ולצרף אליה מוצר נוסף, הפעם מחבל בוואריה, נקניקיות בשר משובחות שאנו בטוחים שהקהל הישראלי ייהנה מהן במיוחד".

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19 – 23 שקלים לאריזת 280 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.  

עמוד מעדני יחיעם:

 בפייסבוקhttps://www.facebook.com/Maadaney.yehiam/ 

ובאינסטגרםhttps://www.instagram.com/yehiam_il/

יום הרביולי הבינלאומי עם "פסטה ריקו" לזניית רביולי עם תרד וגבינות מתכון

 


חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל יום הרביולי הבינלאומי מתכון ללזניית רביולי מהפכנית בתבנית אחת:

לזניית רביולי עם תרד וגבינות

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הרביולי הבינלאומי, יחד עם הבלוגר רון יוחננוב, מתכון מקורי ללזניית רביולי משגעת: כיסוני פסטה טרייה ממולאים בגבינות, שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות – הכל בתבנית אחת ללא מאמץ. המתכון קל הכנה ובטעם משגע, רוצו להכין וליהנות.



יום רביולי שמח!

מצרכים (לכ- 4-6 מנות):

2 חבילות רביולי במילוי גבינות של "פסטה ריקו"

1 חבילת עלי תרד טריים

3 כוסות רוטב עגבניות מוכן (או 3 עגבניות מרוסקות מעורבבות עם 3 שיני שום כתושות, כפית סילאן, מלח ופלפל שחור)

1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו של "פסטה ריקו"

1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת

2 עגבניות פרוסות

2-3 עלי טימין

 


 אופן ההכנה:

בתבנית יוצקים רבע מרוטב העגבניות ומניחים מעליו חבילה אחת של רביולי טרי בשכבה אחת (לא מבושלים). מניחים מעל חצי מכמות עלי התרד (אין צורך לחלוט קודם) ויוצקים מעל חצי מגביע רוטב השמנת.



מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות, חצי שני מכמות עלי התרד וחצי גביע רוטב שמנת.

מפזרים מעל הכל גבינת מוצרלה מגורדת, חצי רוטב עגבניות ומקשטים בפרוסות של עגבניות חתוכה דק ועלי טימין.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות ללא כיסוי.

חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם. בתיאבון!


השימוש במתכון בפסטה טרייה מסוג רביולי במילוי גבינות של "פסטה ריקו" (להשיג ברשתות השיווק ובאתר החברה):  https://pastaricco.com/

כשרות מהדרין רבנות בית דגן ובד"ץ בית יוסף.

בתמונה: לזניית רביולי עם תרד וגבינות של "פסטה ריקו" (צילום: רון יוחננוב).  

התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה.

 

עמוד פסטה ריקו בפייסבוקhttps://www.facebook.com/PastaRiccoisarel ובאינסטגרםhttps://www.instagram.com/pastariccoisrael/