פסטרמה מחזה הודו מתובלת אפויה בתנור במרינדת שום ורוטב סויה ובציפוי דבש, סילאן ורוטב צ`ילי מתוק
מצרכים למתכון
- חזה ההודו
- חזה הודו - 1 ק"ג, חצי פרפר חזה הודו נקבה טרי.
- המרינדה
- הציפוי
- שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- דבש - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
- סילאן - 2 כפות - סה"כ (44 גרם)
- רוטב צ`ילי מתוק - 2 כפות - סה"כ (20 גרם)
- כוסברה טחונה - כפית (1 גרם)
- מלח גס - 1/2 כפית שטוחה, לפיזור מעל.
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס - לפיזור מעל.
6 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה.
ציוד נדרש: קערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק).
מתחילים יום קודם:
1. הכנת המרינדה: בקערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק) מניחים מלח
1. הכנת המרינדה: בקערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק) מניחים מלח
גס, סוכר ומים. מערבבים עד להמסה ומצננים.
2. מוסיפים את יתרת מרכיבי המרינדה ומערבבים.
3. קושרים את חזה ההודו עם חוט או רשת מוכנה לבישול לאורכו באמצע ובצדדים.
4. מניחים בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 24 שעות או לפחות
2. מוסיפים את יתרת מרכיבי המרינדה ומערבבים.
3. קושרים את חזה ההודו עם חוט או רשת מוכנה לבישול לאורכו באמצע ובצדדים.
4. מניחים בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 24 שעות או לפחות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה