פסטרמה הודו בהכנה ביתית

פסטרמה מחזה הודו מתובלת אפויה בתנור במרינדת שום ורוטב סויה ובציפוי דבש, סילאן ורוטב צ`ילי מתוק

מצרכים למתכון 
  • חזה ההודו
  • חזה הודו - 1 ק"ג, חצי פרפר חזה הודו נקבה טרי.
  • המרינדה
  • הציפוי
6 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה.
ציוד נדרש: קערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק).










אופן הכנת המתכון
מתחילים יום קודם:
1. 
 הכנת המרינדה: בקערה צרה עם שוליים גבוהים (כמו תבנית אינגליש קייק) מניחים מלח
     גס, סוכר ומים. מערבבים עד להמסה ומצננים.
2. 
 מוסיפים את יתרת מרכיבי המרינדה ומערבבים.
3. 
 קושרים את חזה ההודו עם חוט או רשת מוכנה לבישול לאורכו באמצע ובצדדים.
4. 
 מניחים בתוך המרינדה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל- 24 שעות או לפחות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה